Hoi­vaAs­kel

Haluamme pitää huolen siitä, ettei vanhusten tarvitse jäädä yksin arjen haasteiden kanssa. Meiltä saat henkilökohtaista, ystävällistä, ammattitaitoista ja ennen kaikkea luotettavaa apua. Avun tarve vaihtelee jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan. Kun otat meihin yhteyttä, teemme ensimmäiseksi ilmaisen kartoituskäynnin, jolloin suunnittelemme yhdessä palvelun  tarpeen laajuutta. Hoivapalvelumme käy avustamassa tarpeen mukaan esimerkiksi muutamana kertana päivässä tai  säännöllisesti sovittuina päivinä viikossa. Olemme asiakkaan luona pienen hetken tai vaikkapa koko päivän tarpeen mukaan.

Uutena meillä on saatavana atk-apu. Uusi puhelin, tabletti tai ongelmia tietokoneen kanssa, meillä on tarjolla ammattimaista opetusta ja ohjeistusta uusien tai vanhojen laitteiden käyttöön.

Tarjoamme:

- hoivatyötä

- omaishoidon lomitusta

- asiointiapua

- seurapalvelua ja ulkoiluapua

- atk-apua

- siivouspalvelua (kotisiivous, ikkunanpesu, petivaatteiden vaihto, silitys jne.)

Palveluiden hinta on 42€/h (alv 0%)

Veroton Seniorihinta (alv 0%)


Palvelut ovat arvonlisäverottomia senioreille tai muille sellaisille henkilöille, joiden toimintakyky on alentunut esimerkiksi sairaudesta, vammasta tai ikääntymisestä johtuen. Lisäksi mahdollisuus  40% ko­ti­ta­lous­vä­hen­nyk­seen. Lisätietoja  www.vero.fi


Hintoihin lisätään ilta- (+15%), yö- (+40%), lauantai- (+25%) tai sunnuntailisät (+100%) kellonajan/päivän mukaan. Minimityöaika hoito- ja hoivatyössä on yksi tunti, siivoustyössä kaksi tuntia ja henkilökohtaisessa avustamisessa kaksi tuntia.


Hoitotarvikkeista veloitetaan erikseen.


Kilometrikorvaus veloitetaan verohallinnon ohjeiden mukaisesti.


Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun näköinen palvelu!